В Ірпені на Гостомельському шосе розпочали благоустрій прибудинкової території

image
7 Липня 2020, 18:59
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпені на Гостомельському шосе, 5 розпочалися роботи з благоустрою прибудинкової території. Також планується заміна вікон і дверей у під’їздах будинку. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Перевірив роботи з благоустрою прибудинкової території на Гостомельському шосе, 5. Це двоповерховий будинок, якому понад 40 років! Сьогодні тут прибирають сухостій і старий паркан. Надалі зробимо асфальтування території, замінимо двері і вікна за програмою енергозбереження», — розповів Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці та на телеграм-каналі.

Він висловив подяку місцевим мешканцям, «які не просто контролюють працівників, а допомагають їм». «Захоплююся людьми, які не тільки критикують, а готові особисто долучатися до позитивних змін!» — підкреслив перший заступник мера.

Нагадаємо, в Ірпені завершили асфальтування прибудинкової території на вул. Стельмаха, 5. Зараз там закінчують облаштовувати пішохідні доріжки та готуються обрізати сухі дерева. У червні впорядковували двори по вул. Антонова в районі Привокзальної площі та реконструювали прибудинкову територію на вул. Соборній, 148.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV