В Ірпені може знизитися вартість проїзду у маршрутках

image
12 Серпня 2021, 15:28
Поділитися:

В Ірпені почали знижувати тарифи на рровзду у громадському транспорті.
Про це повідомиву Київській обласній державній адміністрації, очільник КОДА Василь Володін, зустрівся з перевізниками і домовився про зниження тарифів.
Редакція «04597» раніше повідомляла,  що приміські маршрутки з Бучі та Ірпеня здорожчали на 20%. Попри це, в Ірпені тарифи на проїзд залишаються найнижчими серед інших громад Київщини.
За словами Володіна, зараз вже знижено тарифи на 9 маршрутах.
«Це розумний компроміс, який враховує економічні реалії, в яких працюють перевізники, та можливості населення оплачувати їхні послуги. Вважаю, що решта надавачів послуги також мають з розумінням поставитися до платоспроможності людей та переглянути тарифи», –  голова Київської ОДА.

За інформацієюуправління пасажирських перевезень Київської облдержадміністрації, скорочення вартості проїзду відбулося на наступних напрямках: Вишневе – Київ; Боярка – Київ; Васильків; Криве Озеро – Київ; Ірпінь – Київ; Чабани – Київ; Петрівське – Київ; Крюківщина – Київ АС “Київ”; Крюківщина – Київ АС “Південна”. Підвищення вартості проїзду на жодному із перелічених напрямків не перевищує 18%.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua