В Ірпені медики зіграли у футбол з легендами київського «Динамо» (відео)

image
19 Червня 2023, 18:58
Поділитися:

До Ірпеня повертається великий футбол. Та ще й який! На стадіоні «Чемпіон» у товариському матчі зустрілися медичні працівники Сил Оборони України та легенди київського «Динамо».

Команду ветеранів «Динамо» очолив футболіст-легенда Олег Соленко. А команду медиків – ФК «Ескулап» – головний лікар Ірпінської центральної міської лікарні Антон Довгопол. До лікарів приєдналися мер Ірпеня Олександр Маркушин та екс-динамівець Владислав Ващук, який зараз є санітаром медичної роти Нацгвардії України. І в одних, і в інших були свої прихильники на трибунах.

Анна, мешканка Ірпеня:

«За ірпінських медиків! Там мій чоловік грає у команді ірпінських медиків, він лікар-травматолог».

Роман, мешканець Ірпеня:

«За «Динамо» мабуть».

Максим, мешканець Ірпеня:

«Буду вболівати за червону команду в котрій грає Маркушин. За медиків!».

Попри потужну підтримку трибун медики пропустили перший гол від «Динамо». А потім зібралися, активізувалися і теж відзначилися голами. У результаті яскравої емоційної гри матч завершився із нічийним рахунком 3:3.  

Дмитро Грома, лікар ортопед-травматолог КНП «Ірпінська центральна міська лікарня»:

«Дуже вражені, дуже багато позитивних емоцій. Дякую ЗСУ за можливість грати».

Дмитро Пінчук, керівник команди «Зірки українського футболу»:

«Тільки «за», що відкриваються стадіони знову, «за», що спорт йде, діти повертаються на футбольні поля. Ми «за» великий спорт і «за» футбол!».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«В Ірпінь повертається спорт! Раніше, до початку бойових дій, Ірпінь був містом спорту, містом здоров’я і найбільше змагань у Київській області проходило саме в Ірпені. Зараз ми максимально відроджуємо цю традицію».

До речі,вже у липні між лікарями та динамівцями відбудеться ще один матч.

Антон Довгопол, головний лікар КНП «Ірпінська центральна міська лікарня»:

«Хочу анонсувати, що ми плануємо 27 липня, на День медичного працівника, повторно зіграти. У здоровому тілі здоровий дух, тому треба підтримувати здоровий спосіб життя і нехай буде такий маленький приклад, маленький перформанс для наших містян».

Яків, мешканець Ірпеня:

«Дуже хочу, щоб в Ірпені відновили стадіон, щоб він був у належному стані. Хай до нас приїжджають найкращі футболісти світові і європейські!».

Варто зазначити, стадіон «Чемпіон» в Ірпені будуть відновлювати в рамках платформи UNITED24. Амбасадор цього проєкту – легендарний український футболіст Андрій Шевченко. На реконструкцію стадіону йому вдалося зібрати 600 тисяч євро. 

Джерело: Містоінформ