В Ірпені люди обурились діями кандидата в мери Віталія Купрія

image
14 Вересня 2020, 14:50
Поділитися:

Дата публикации: 14 сентября 2020.

У справжнє беззаконня перетворилась чергова спроба Віталія Купрія набрати політичних балів напередодні виборів у Ірпені.

Нещадний політичний піар, намагання будь-що популяризувати свою персону перед виборами може призвести не лише до зворотніх результатів, а й до адмінстративної та кримінальної відповідальності.

Віталій Купрій, який ще два місяці тому не знав як пишеться назва міста і не мав до нього жодного відношення, тепер є вірогідним кандидатом від політичної партії ВО “Батьківщина” на посаду голови Ірпінської об’єднаної територіальної громади.

Місцеий осередок партії ВО “Батьківщина” вже встигли охрестити як “партію забудовників” через концентрацію у її рядах підприємців- забудовників, а от самого Віталія Купрія знають лише деякі місцеві громадяни переважно як колишнього депутата Верховної Ради, який запам’ятався боротьбою з Порошенком та прихильністю до олігарха Ігора Коломойського.

Два місяці тому Віталій Купрій розпочав діяльнсть направлену на створення ілюзії “великої боротьби за Ірпінь”. Не помічаючи реальних проблем міста, не розбираючись навіть у його районуванні, він почав відчайдушно “боротися” з другорядними проблемами, або піклуватися тими питаннями, які давно були вирішені до нього. Так, наприклад, нещодавно він самовільно демонтував автомобільний знак, а потім встановив його на те саме місце.

Люди спокійно сприймали діяльність горе-кандидата від “Батьківщини” аж до тих пір, поки вона не стала відверто безглуздою та деструктивною. Так, 11 вересня Віталій Купрій на власний розсуд забетонував діючий каналізаційний колодязь, що призвело до ряду технічних проблем та перекреслило результати тривалої роботи громадських активістів. Про це повідомила один із місцевих активістів Людмила Першин на своїй сторінці на фейсбук.

Законний шлях вирішення проблеми – довгий, але єдиний: правильний, дієвий і вірний! За місяці боротьби було зроблено багато роботи і
проблема, в найближчий час, вже була б вирішена: підприємці, які користуються каналізаційною мережею, оплатили вартість робіт по
усуненню проблеми; зробили нову КНС; провели електроенергію для підключення насосної станції і т.і.
Але, вчора, один з кандидатів на посаду міського голови, не заглиблюючись в подробиці проблеми, вирішив побороти проблему зливу
нечистот радикальними методами – пригнав бетономішалку і залив один з каналізаційних колодязів бетоном.

Повідомлення призвело до жвавого обговорення дій колишнього депутата Верховної Ради України у Ірпені. Люди “у кольорах” висловили свої думки про громадську, а скоріше політиканську діяьність Віталія Купрія. Дійшло до того, що політик почав видаляти критичні коментарі із власної сторінки та блокуати небайдужих місцевих жителів. Громада впевнена, Віталі Купрій має понести відповідальність за свої неадекватні дії.

Посеред коментарів жителів міста можна знайти і реакцію начальника Головного управління Національної поліції у Київській області Андрія Нєбитова.

Висловився також і радник Голови Державної екологічної інспекції України Андрій Немировський.

Небайдужі люди та місцеві активісти викликали поліцію, на місці працювала слідчо-оперативна група, яка зафіксувала порушення.

Людмила Першин констатує, що завдячуючи діям Віталія Купрія, тепер запуск каналізаційної насосної станції не допоможе вирішити проблему зливу нечистот.

“Щоб жити в правовій державі, то навчіться, в першу чергу, поважати закон”, – звернулася Людмила Першин до адвоката та горе-кандидата
на посаду голови Ірпінської ОТГ Віталія Купрія.

Раніше ми писали, що Віталій Купрій не знає назви міста, де вирішив балотуватись на посаду голови ОТГ.

 

Джерело: МИСТОИНФОРМ