В Ірпені консультуватимуть фахівці Інституту педіатрії, акушерства і гінекології

image
7 Червня 2022, 20:05
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

У четвер, 9 червня, в Ірпінській консультативно-діагностичній поліклініці (вул. Садова, 38) на базі жіночої консультації будуть вести прийом акушери-гінекологи з Інституту педіатрії, акушерства і гінекології ім. академіка О. М. Лук’янової НАМН України. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Ірпінської центральної міської лікарні.

Попередній запис на консультацію проводиться в реєстратурі на четвертому поверсі поліклініки або за номером телефону (04597) 63763.

Нагадаємо, 13 травня під час виїзного засідання Бюро Президії Національної академії медичних наук України, яке відбулося в Ірпені, було досягнуто домовленості про те, що мешканці Ірпінської громади безкоштовно отримуватимуть медичну допомогу у спеціалістів 36 інститутів НАМН. На базі Ірпінської поліклініки та стаціонару міської лікарні вже вели прийом фахівці Інституту ендокринології та обміну речовин ім. В. П. Комісаренка, Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова та Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова. Найближчим часом очікується приїзд лікарів Інституту отоларингології ім. професора О. С. Коломійченка.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV