В Ірпені фахівці пенсійного фонду відтепер приймають і в Управлінні соцзахисту

image
16 Червня 2023, 08:20
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Відтепер в Управлінні соціального захисту в Ірпені (вул. Дем’яна Попова, 26) прийматимуть спеціалісти пенсійного фонду. Таке рішення ухвалили через велику завантаженість. Про це повідомили у Пенсійному фонді Київської області.

Для того, щоб проінформувати населення про розширення, представники пенсійного фонду провели акцію на центральній площі Ірпеня.

«Приємно відзначити, що до питань поінформованості місцевих мешканців долучаються і депутати міської ради та місцеві активісти, розміщуючи інформацію відділу на своїх сторінках у фейсбуці. Сподіваємось, що такий масив інформації дозволить досягти означеної мети найширшої поінформованості громадян і, в кінцевому результаті, працюватиме на поліпшення якості обслуговування», — зауважила начальниця ВОГ №7 Лариса Дерев’янчук.

Нагадаємо, мешканці Ірпінської громади можуть отримати безкоштовну консультацію фахового нотаріуса в Центрі надання адміністративних послуг. Щоб потрапити на прийом до нотаріуса потрібно попередньо записатися. Для цього зверніться на рецепцію у ЦНАПі (вул. Шевченка, 2а) або надішліть запит у довільній формі на електронну пошту [email protected].



Джерело: ITV