В Ірпені добудували і відкрили новий садок «Смайлик»

image
18 Жовтня 2020, 14:18
Поділитися:

В Ірпені завершилося будівництво нового дитсадку «Смайлик» по вулиці Назалежності. Вже в листопаді тут повноцінно навчатимуть дітлахи.
Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Маркушин. Разом з депутатом Ірпінської міської ради Олександром Пащинським вони оглянули нове приміщення та передали ключі адміністрації садочка.
Загалом, дитячий садочок розрахований на шість груп, обладнаний сучасною технікою та меблями. У дворі облаштовано ігрові майданчики зі спеціальним м’яким та безпечним покриттям. 

«Це – перший садочок у мікрорайоні Стоянка та вже четвертий у місті, відкритий нашою командою за останні п’ять років. А ми продовжуємо працювати – на наступні п’ять років у місті заплановано будівництво ще п’яти комунальних дитсадків і добудова двох корпусів до існуючих ДНЗ. Все буде Ірпінь»,- додає Маркушин.
Крім того, адміністрація «Смайлика» запрошує до свого колективу помічників вихователів та музпрацівника. Звертайтеся за телефоном 097 906 00 99.
Нагадаємо, що на початку вересня, незнаважаючи на карантин, в Ірпені урочисто відкрили дитсадок «Знайко». 
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня