“В Ірпені давно існує керована опозиція”

image
14 Вересня 2020, 11:32
Поділитися:

Дата публикации: 14 сентября 2020.

Засновник і керівник девелоперської компанії “Акрополь” заявив, що у Ірпені вже давно існує керована опозиція.

Член місцевого осередку політичної партії “Справедливість” Валентина Наливайченка, Дмитро Войцех, заявив про те, що колишній мер Ірпеня Володимир Карплюк створив штучну опозицію. Заява оприлюднена на фейсбук сторінці політика.

Керувати кишеньковою опозицією, за словами Дмитра Войцеха, взявся фігурант багатьох кримінальних справ та приятель Володимира Карплюка – Олексій Зіневич.

П’ять років тому, коли Карплюк став мером Ірпеня, він домовився зі своїм другом Льошею Зіневичем про те, що Льоша Зіневич буде його
кишеньковою опозицією.

Зіневич залюбки взяв на себе роль вдаваного опозиціонера, за що отримав від кума Карплюка 1,6 га землі в Лісовій Бучі.

Зіневич «начебто» мочив Карплюка, але його головним завданням було інше – не дати нікому вирости на опозиційному полі.

Згідно заяви Дмитра Войцеха, за створення та підтримання амплуа опозиціонера Олексій Зіневич отримав 1,6 Га землі в Лісовій Бучі.

Дмитро Войцех також озвучив прізвища політиків близьких до Карплюка, які начеб-то були інтегровані у списки інших політичних сил та про які свідомо мовчить Олексій Зіневич. Це, зокрема, Вікторія Кременчук– дружина бізнес-партнера Карплюка Ігоря Дворнікова, Андрій Страховський – до сьогоднішнього дня член фракції “Нові Обличчя” в Ірпінській міській раді та інші.

Дмитро Войцех впенений – роль Зіневича проста – відволікати увагу і не дати можливості народитися в Ірпені справжній опозиції.

Підтримав позицію Дмитра Войцеха і одіозний громадський активіст Євген Мельничук, він погодився, що Зіневич зробив все для розвалу справжньої опозиції.

Невідомо чи відповідає ця інформація дійсності, але слід відмітити, що Дмитро Войцех є колишнім депутатом Ірпінської міської ради та місцевим підприємцем-забудовником. З огляду на це, він дійсно міг володіти “внутрішньою інформацією” щодо співіснування влади та опозиції в Ірпені.

При цьому в інтернеті існує безліч фото, які прямо вказують на давні дружні відносини Володимира Карплюка та Олексія Зіневича.

Джерело: МИСТОИНФОРМ