В Ірпені АТОвців звинуватили у “смоктанні пісюнів”

image
23 Червня 2019, 15:36
Поділитися:

Дата публикации: 23 июня 2019.

Виявилось, що автором вульгарного вислову може бути відомий місцевий громадський діяч, власник телеканалу “Погляд” та ряду інших ЗМІ Олексій Зіневич.

Напередодні проведення ЛГБТ-параду у місті Києві, у місцевих фейсбук спільнотах міста Ірпеня з’явилось повідомлення, що прямо ображає АТОвців. Від імені Сергія Іюніцова стверджувалось, що в ЛГБТ-параді братимуть участь АТОвці, які “смокчуть пісюна місцевим забудовникам”.

Сергій Іюніцов – це Олексій Зіневич?

Як виявилось, Сергій Іюніцов – це не реальна людина, а фейковий акаунт за яким ймовірно ховається відомий у Ірпені діяч, власник телеканалу “Погляд”, “Портал Вишневе”, Ірпінь.ОНЛАЙН та ряду інших місцевих ЗМІ – Олексій Зіневич.

Принаймні, таку інформацію надала людина, яка безпосередньо працює в одному із видань. “На Олексія Зіневича працює крім офіційних ЗМІ ряд сторінок і спільнот у різних соціальних мережах, всім поставлена задача не допустити вибори Володимира Карплюка, окремо матеріали підримують коментарями численні боти. Від імені деяких таких ботів пише беспосередньо сам Зіневич, серед них фейсбук акаунти “Олег Кушнир” та “Сергій Іюніцов”.

Сергій Іюніцов, на відміну від офіційної сторінки Олексія Зіневича, не намагається здаватися порядною людиною. Від імені цього акаунту регулярно розміщуються вульгарні фото, часто із сексуальним підтекстом, а тексти постів заслуговують окремої теми. “Шлюхи”, “пісюни”, “сраки”, інші брудні лайливі слова, матюки, натяки на заняття сексом неприродним шляхом – такою інформацією заповнена стрічка ймовірного бота Олексія Зіневича. На аватарі фото Володимира Карплюка – колишнього приятеля Зіневича і героя всіх останніх новин належних йому ЗМІ.

Не так давно, під час президентських виборів, Сергій Іюніцов, який ймовірно є завісою Олексія Зіневича, відзначився тим, що пропонував відправляти “на панель” жінок, матерів та дочок представників діючої влади. Тоді його підтримав депутат Ірпінської міської ради Лаврентій Кухалейшвілі, який підтримує і Олексія Зіневича.

Акаунт Сергій Іюніцов дійсно вподобав всі сторінки ЗМІ, громадських організацій та сторінок, які належать Олексію Зіневичу, як і сторінку самого Зіневича. Крім брудних постів у стрічці Сергій Іюніцов можна знайти і регулярні перепости новин з каналів та сайтів належних Олексію Зіневичу. До акаунту лояльно ставляться і в коментарях на сторінках видань, що належать Зіневичу. А колега-бот Іюніцова Олег Кушнир навіть ставав інформприводом для публікацій телеканалу Погляд.

Обидва акаунти начебто початково були створені не для політичних звинувачень, а для троллінгу бізнес-конкурентів, зокрема Сергій Іюніцов з’явився разом із інтернет-сервісом “ОГО” від Укртелеком, а Олег Кушнир за часів появи інтернет-провайдеру “Ilan”. Сам Олексій Зіневич є власником інтернет-провайдера “БЕСТ”.

Образливі ж слова у бік АТОвців очевидно з’явились невипадково, а як результат загострення відносин Олексія Зіневича та АТОвця з Ірпеня Антона Головенка. Останній звинуватив Олексія Зіневича у зв’язках із сепаратистами, які фінансують його канал. У відповідь Олексій Зіневич подав позов до суду, але,  позов можливо не задовольнив моральної сторони процесу. На цьому етапі, мабуть, і з’явився пост Сергій Іюніцов.

У Марші Рівності “КиївПрайд”, який відбувся 23 червня, брали участь більше восьми тисяч осіб, серед яких дійсно були військові.

Раніше Містоінформ повідомляв, що медіа Олексія Зіневича системно випускають матеріали про Володимира Карплюка та його оточення внаслідок конфлікту між колишніми приятелями Олексієм Зіневичем та Володимиром Карплюком

Джерело: МИСТОИНФОРМ