В Гостомелі приймали канадських військових

image
11 Вересня 2020, 13:50
Поділитися:

Вчора, 10 вересня, представники канадсько-української операції UNIFIER приїхали з візитом до Бригади швидкого реагування в Гостомелі. 
Підполковник ЗС Канади Раян Стімпсон та старший ворент-офіцер Крістофер Рігбі поговорили з військовими про децентралізацію  в управлінні підрозділами.

Зустріч пройшла успішно, а Гостомельська бригада вже давно використовує сучасні принципи децентралізації під час виконання бойових завдань, даючи можливість сержантському корпусу в повній мірі проявити свої можливості. З канадцями вийшов гарний обмін досвідом, крім цього командування військової частини обговорило з союзниками питання подальшої співпраці та практичного навчання сержантського складу Бригади з канадськими інструкторами.
Гостомельчанипоказали канадським колегам документальний фільм про ротацію на Світлодарській дузі та провели екскурсію по військовій частині.
“Нам дійсно дуже приємно побувати в гостях у бойової Бригади Нацгвардії! Ми поважаємо вас за вашу боротьбу і за ваше прагнення навчатися і ставати кращими!” – сказав підполковник Стімпсон на завершення зустрічі з гостомельськими “левами”.
“Продовжуйте робити те, що ви робите, розвивайтеся і ніколи не відмовляйтеся від наміченої цілі! У вас усе вийде!” – запевнив сержантів ворент-офіцер Рігбі.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня