В Гостомелі Київської області біля селищної ради вночі горіло авто

image
14 Червня 2019, 11:21
Поділитися:

Про це Містоінформ стало відомо із повідомлення прес-служби ГУ ДСНС України у Київській області.

Інформація про займання автомобіля у селищі Гостомель по вулиці Свято-Покровській надійшла до оперативно- диспетчерської служби 14 червня о 03.53. На місце виклику негайно було направлено відділення 53-ї Державного пожежно-рятувального посту смт Гостомель та відділення 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь.

По прибуттю рятувальників встановлено, що кабіна автомобіля повністю охоплена полум’ям. Для ліквідації пожежі рятувальниками було застосовано повітряно-механічну піну.

О 04:11 пожежу було локалізовано та повністю ліквідовано о 04:24.

За попередньою інформацією постраждале авто належить сім’ї депутата Гостомельської селищної ради Ольги Смолянчук, а перебувати під селищною радою вантажівка могла у рамках триваючої акції проти селищного голови Юрія Прилипка. Сама Ольга Смолянчук впевнена, що це підпал. За її інформацією в авто під час підпалу перебували також двоє людей.

Під дописом на фейсбук депутата Гостомельскої селищної ради Ольги Смолянчук цю подію вже встигли назвати злочином проти громади і справедливості. А деякі коментатори прямо натякають на діючу гостомельську владу.

Раніше Містоінформ писав про те, що АТОвець Антон Головенко звинуватив телеканал “Погляд” та Олексія Зіневича у зв’язку із сепаратистами і регіоналами-втікачами.

Джерело: МИСТОИНФОРМ