В черговому турі Об’єднаного чемпіонату “Стимул” розгромно поступився на виїзді в Пісківці “Рубіну” – Макарів Діловий

image
21 Жовтня 2020, 03:26
Поділитися:

“Рубін”, звичайно, був у зустрічі фаворитом, однак навряд чи хтось міг припустити, що перемога пісківців буде аж настільки переконливою. “Рубін” розпочав матч надзвичайно активно, і вже до п’ятої хвилини рахунок був 2:0 на користь господарів. До середини ж другого тайму рахунок був уже 4:0. Дубль оформили Тарас Баскаков та Максим Науменко.  

Здавалося, що доля матчу вже була вирішена, однак по перерві слово взяв “Стимул”. Два швидкі м’ячі від Арсена Бельмеги та Миколи Кравченка повернули плахтянців у гру. У ці хвилини “Стимул” виглядав досить переконливо, міг навіть забити третій м’яч, однак забив “Рубін”. Взагалі другий тайм став своєрідним бенефісом Дмитра Павленка, який забив чотири м’ячі. Ще однією “родзинкою” матчу стало те, що арбітр призначав пенальті у ворота як однієї, так і іншої команди, однак з 11-метрової  позначки гравцям цього дня відзначитися так і не вдалося! Матч закінчився з рахуноком 8:2.

В останніх двох матчах “Рубін” спробує поборотися за підсумкове 4-те місце. “Стимул” же майже стовідсотково фінішує восьмим – ймовірність того, що плахтянців обійде “Вікторія” чи “Юність” вкрай низька.

Джерело: Макарів Діловий