В Бучі окупанти розстріляли батька й сина, які їхали на велосипедах за ліками

image
22 Березня 2022, 15:03
Поділитися:

В Бучі російські окупанти цинічно розстріляли батька із сином, коли ті їхали на велосипедах до міськради за ліками. Батько помер на очах у 14-річного сина. Юнак отримав поранення. 

Про це розповіла місцева мешканка Вікторія Куриленко. 

За словами жінки, багатодітна родина мешкала в сусідньому під’їзді їхнього будинку.  Чоловік працював юристом, а жінка – в дитячому садочку. 17 березня батько Руслан разом з сином Юрою поїхали до міської ради, аби придбати ліки. Але на виїзді з Тарасівської рашисти відкрили по ним вогонь. Батько помер на місці. Дружина Ала разом з дітьми евакуювалися з міста наступного дня. 

Багатодітний батько, якого в Бучі розстріляли рашисти

“Ми не знаємо, де поховано Руслана і чи вдалося його поховати взагалі. Мирних жителів у Бучі тепер ховають просто у дворах чи у братських могилах без імен у чорних мішках… Батько та син просто їхали за ліками на велосипедах. Що було в голові в ідіота, що відкрив ними вогонь? Навіщо він стріляв? Хто були його батьки і що вони говорили йому в дитинстві, що він вистрілив у мирних велосипедистів?” – написала місцева мешканка.

Матір Алли ходила у двір будинку, де наразі окупанти встановили блокспост, з проханням забрати з вулиці тіло Руслана.

Жінка розповіла: орки скаржаться місцевим, що керівництво їх “кинуло”. Мовляв,  немає їжі, патронів, тож все, “бідним”, доводиться добувати самим. Тому щодня грабують будинки мешканців. 

Чекають на підкріплення, щоб на Київ йти. А його все нема. А щоб простіше було грабувати, треба страх наводити на мирних жителів – тих, хто залишився, – каже жінка. 

Вона додала, що родина потребує допомоги. Для бажаючих допомогти: номер карти

Алла Нечипоренко: 5168745606164116

Оригінал: 

Нагадаємо, раніше в Ірпені російські загарбники розстріляли матір разом із сином. 42-річну Марину та її 12-річного сина, поховали прямо посеред вулиці, поблизу будинку на території житлового комплексу.

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua