В Бучі невдовзі відновлять стабільне водопостачання, – мер

В Бучі невдовзі відновлять стабільне водопостачання, – мер
3 Листопада 2022, 14:51
Поділитися:

3 листопада 2022 г. 14:45

Буча досі потерпає від проблем із водопостачанням через рашистські обстріли української енергетичної інфраструктури. Сьогодні фахівці знайшли рішення, завдяки якому водопостачання можна зробити незалежним від відсутності світла.

Про це KВстало відомо з публікації мера Бучі Анатолія Федорука.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Над відновленням стабільного і безперебійного водопостачання в Бучі, яке не буде залежати від відсутності світла, комунальники працюють вже третю добу. Результат: технічне рішення знайдено. Сьогодні завершується ремонт свердловин (все обладнання є в наявності), завершується монтаж ліній резервного живлення”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також зазначається, що найближчим часом будуть підключені потужні генератори і заживлено 7 свердловин, що даватимуть стабільний тиск в систему.

Як раніше писала KВ, голова Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Олексій Кулеба не виключив такого варіанту, що у разі продовження російських атак на українську енергетику може статись повне відключення електроенергії та опалення, і це може тривати в столичному регіоні щонайменше два тижні.

Читайте: Бровари і Требухів закупили генератори у одного підрядника

Фото: Анатолій Федорук

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона