В Бучанській громаді розшукують 30-річного мешканця Ворзеля

image
2 Травня 2023, 17:56
Поділитися:

2 травня 2023 г. 17:44

В Бучанській громаді правоохоронці шукають 30-річного мешканця Ворзеля. Чоловік зник вчора, 1 травня, біля дев’ятої ранку, й більше не виходив на зв’язок.

Про це KВ стало відомо з публікації Бучанської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Поліція розшукує Грищенка Артема Андрійовича. Чоловік працює контролером-прийомщиком товарів на підприємстві Stemaх. На роботу він не з’явився. Раніше не зникав.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“На вигляд йому 30-35 років, зріст 180 сантиметрів, худорлявої статури, коротке темно-русе волосся, борода рідка, очі зелені, має шрам на голові”, – описують у повідомленні прикмети зниклого.

У день зникнення чоловік був одягнений у чорні спортивні штани, бежеву кенгурушку, бордовий жилет, сірі кросівки, мав рюкзак сірого кольору з жовтими вставками. З дому вчора вийшов із документами та мобільним телефоном марки “Редмі” золотистого кольору в сірому чохлі.

Якщо Ви володієте будь-якою інформацією щодо місцезнаходження чоловіка, правоохоронці просять телефонувати за номером спецлінії поліції “102” або за номером телефону +38 (063) 574 50 98.

Як раніше писала KВ, на Київщині судитимуть лікарку, яка після проведення операції залишила сторонній предмет в тілі 7-річної дитини. Недбале ставлення медпрацівниці ледь не завершилося смертю хлопчика.

Читайте: На Київщині судитимуть лікарку, яка після проведення операції залишила серветку в тілі 7-річної дитини

Фото: з відкритих джерел.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона