В Бровари з великою шоу-програмою завітає українська співачка RULADA (РОЗІГРАШ КВИТКІВ)

image
6 Травня 2019, 17:51
Поділитися:

05.06.2019 року в Бровари зі своєю концертною програмою завітає відома українська співачка RULADA.

RULADA – популярна співачка, автор, композитор, є номінантом ряду престижних музичних фестивалів і премій: Х-фактор, Хіт-конвеєр, Українська пісня, YUNA і т.д.

RULADA – креативна і яскрава особистість, про що свідчать не тільки її ефектна зовнішність, але і дивовижна, ні на кого не схожа творча діяльність.

Різножанровий і багатогранний голос співачки нікого не залишить байдужим, і зробить будь-який захід, свято або концерт незабутнім!
RULADA дебютувала з треками “Долі” і “Не здавайся”, а в її кліпі знявся найвідоміший холостяк країни Іраклі Макацарія.
Треки RULADA звучать на радіостанціях по всій Україні, а кліпи набирають мільйонні перегляди на youtube і ротуються на музичних телеканалах M1, M2, Music Box.

Сьогодні співачка RULADA презентує шоу-програму «Не здавайся”.

“Не здавайся” – це мій девіз по життю. Я дуже сподіваюся, що моя шоу-програма стане мотиватором для всіх тих людей, які її побачать та почують. У ранньому дитинстві я обпекла зв’язки марганцем. Лікарі говорили, що якщо я і виживу, то ніколи не зможу говорити. Але я не здавалася. Я зрозуміла, що неможливого немає. Потрібно ставити цілі та їх досягати. Сьогодні за моєю вокальної методики займаються люди в усьому світі, і я, як співачка, планую всеукраіснкій тур. Можливо, наступного разу, коли перед вами виникне складна ситуація, ви почуєте мелодію “Не здавайся” моїм голосом у себе в голові. Якщо після цього послідує думка боротися, значить я живу не дарма! – каже RULADA.

Тож співачка запрошує всіх броварчан та гостей міста прийти на концерт, який відбудеться 5-го червня о 19:00 в м. Бровари, вул. Незалежності, 4 (МКЦ «Прометей»).

Квітки ви можете придвати за тел.: 067-709-92-79 чи 050-714-75-20 (театральні каси), в ТЦ «VARUS», що в м. Бровари, вул. Гагаріна, 16 (другий поверх).
Також у вас є унікальна можливість виграти два квиточки на концерт співачки RULADA. Вже в котрий раз видання «At Brovary» дарує вам шанс безкоштовно відвідати різноманітні заходи, яки проходять в наших Броварах. Що для цього потрібно? Зайти на сторінку At Brovary у соцмережі за цим посиланням та залишити коментар зі словами «Я хочу на концерт RULADA». 

Розіграш двох квитків відбудеться в останній день весни в п’тницю 31-го травня. Результати розіграшу будуть опубліковані на сторінці «At Brovary» у фейсбуці.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed