В Бровари з новою концертною програмою завітають гурти «Фрістайл» та «Діти Фрістайла» (РОЗІГРАШ КВИТКІВ)

image
10 Жовтня 2019, 15:31
Поділитися:

Продюсерський Центр Анатолія Розанова «Фрістайл» запрошує вас на великий концерт, в якому беруть участь легендарний гурт «Фрістайл» і вже добре відомі українському глядачеві молоді і харизматичні «Діти Фрістайла».  Концерт відбудеться в нашому місті Бровари 4-го листопада 2019 року о 19:00 в МКЦ «Прометей» (бульв. Незалежності, 4).

В спільній трьохгодинній концертній програмі двох колективів прозвучать їхні найкращі пісні, написані композитором Анатолієм Розановим на вірші Сергія Кузнєцова, Тетяни Назаровой, Дениса Супруненка, Ігоря Блоцького, Євгена Марусича.

Високопрофесійний якісний «живий» звук і зачаровуюче світлове оформлення залишать у вас незабутні відчуття справжнього свята. Після минулого такого гастрольного туру офіційні інтернет-ресурси обох гуртів і їхніх учасників були заповнені захопленими відгуками шанувальників, яким пощастило побувати на концертах. Сьогодні артисти пропонують своїм глядачам нову програму, адже за цей час був створений цілий ряд нових пісень, справжніх хітів, з мільйонами переглядів в інтернеті і тисячами позитивних коментарів, як, наприклад, «Люби меня» і «Нелюбимая» гурту «Фрістайл» або «Ревную» і «Обниму-поцелую» гурту «Діти Фрістайла».

Як і раніше, особливе місце відведене в програмі улюбленим всіма легендарним пісням «Фрістайла» «Ах, какая женщина», «Метелица», «Бог тебя накажет», «Цветёт калина», «Завтра» у виконанні солістів групи Сергія Кузнєцова та Нати Недіной. Всі учасники обох колективів повні творчих сил і готові до чергової зустрічі з вами. Переконайтеся в цьому самі! Порадуйте себе і своїх близьких зарядом позитивних емоцій і гарного настрою! Приходьте на концерт!

Придбати квитки ви можете в м. Бровари, в театральній касі супермаркету «VARUS», що по вул. Гагаріна, 16 (2-й поверх) або в інтернеті ОНЛАЙН.

Ціна: 200-350 грн.
Довідки за тел.: 050-714-75-20, 067-709-92-79.

РОЗІГРАШ КВИТКІВ

Видання «AT BROVARY» хоче зробити подарунок для броварчан та розіграти два квиточки на концерт гуртів «Фрістайл» та «Діти Фрістайла».
Щоб взяти участь у розіграші двох квитків, потрібно зайти на сторінку нашого видання в соцмережі фейсбук за ЦИМ посиланням, дуже прості умови конкурсу та чекати приватного повідомлення від наших редакторів, які сповістять вас про перемогу в цьому розіграші.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed