В Броварському районі за добу зафіксовано три спроби дати хабар поліцейським

image
6 Вересня 2021, 16:05
Поділитися:

Так, у селі Скибин 35-річний керманич автомобіля «МАN» запропонував правоохоронцям «відкупитися» від відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Наразі чоловікові загрожує ще й кримінальна відповідальність.

Того ж дня, під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди у селі Зазим’я, водій «Renault», який перебував у стані алкогольного сп’яніння, теж намагався «порішати» проблему за гроші. Поліцейські вилучили та помістили на штрафмайданчик транспортний засіб порушника.

Кількома годинами пізніше ще один інцидент трапився у Броварах. Патрульні зупинили водія тягача «Volvo» з напівпричепом та виявили у керманича явні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час складання адміністративного матеріалу 44-річний чоловік вирішив уникнути адміністративної відповідальності та запропонував поліцейським хабар в сумі однієї тисячі гривень. Транспортний засіб вилучили та направили на майданчик тимчасового тримання.

За усіма фактами відкрито кримінальні провадженняза ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Броварська міська рада

Читайте також:

На Броварській кільцевій дорозі сталася ДТП за участю двох вантажівок

На Броварщині зіткнулися легковик та мотоцикл

На Броварщині чоловік викрав автомобіль, щоб розважитись

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua