В Броварах затримали збоченця, що лякав дітей

image
13 Вересня 2019, 09:16
Поділитися:

Вчора в Броварах, близько 18:00, неподалік «Терміналу» поліція затримала збоченця, який демонстративно мастурбував.

Нагадаємо, як раніше повідомляв сайт 4594.com.ua, кілька днів поспіль батьки школярок п’ятої та десятої школи заявляли про збоченця, що у напівголому вигляді бігає за дітьми та лякає їх. Як розповіли журналістам «Трибуни» в Броварському відділі поліції, це один і той самий чоловік, який лише змінював одяг.

Так, 10 вересня правоохоронці затримали на стадіоні між 5 школою та НВК невідомого, який демонстративно мастурбував. Затриманим виявився 41-річний місцевий мешканець, який перебуває на обліку в психлікарні. На чоловіка правоохоронці склали адмінпротокол за дрібне хуліганство та передали його під нагляд матері.

Однак вже вчора, 12 вересня, у поліцію надійшов дзвінок про невідомого збоченця неподалік «Терміналу». Як виявилося, ним був той самий психічнохворий чоловік, який втік із-під нагляду матері. Наразі правоохоронці підготували листа на ім’яголовного лікаря Глевахівської психіатричної лікарні та найближчим часом хворого чоловіка під супроводом поліції відправлять у спеціалізований лікувальний заклад.

За словами поліції, у цьому році це єдиний зафіксований випадок збочення.

Читайте також:

В Броварах затримали викрадачів авто

Київщина у вогні: в Броварському районі зайнялася трава

На Київщині розпочинається імунізація диких тварин проти сказу

Джерело: Новости Броварів