В Броварах за добу поліція розкрила три випадки, пов’язані із зберіганням наркотиків

image
17 Лютого 2020, 17:58
Поділитися:

15.02.2020 працівники Броварського відділу поліції відзначили як день боротьби зі злочинами, пов’язаними з наркотиками.

За добу працівниками Броварського ВП було розкрито три злочини пов’язані з незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням чи пересиланням наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту (ст. 309 Кримінального кодексу України).

Так, під час проведення посилених заходів 15.02.2020 на території обслуговування Броварського ВП працівники підрозділу спільно з приданими силами громадського формування «КОМКОН» та Полку поліції особливого призначення ГУНП в Київській області виявили два випадки зберігання наркотичної речовини метадон у жителів міста 37-ми та 38-ми років та один випадок зберігання 30-ти річним чоловіком наркотичного засобу канабіс.


За кожним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Нажаль, велика кількість громадян так і не розуміє, що вживання наркотиків наносить непоправну шкоду людському організму, а в деяких випадках призводить до летальних наслідків.

Поліція закликає дотримуватися закону та порядку, якщо вам стала відома якась інформація про незаконні дії громадян не залишайтесь байдужими та звертайтесь до Броварського відділу поліції за телефоном (04594) 5-34-04 або на спецлінію «102».

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed