В Броварах з нагоди Дня Батька привітають 10 найкращих татусів міста

image
17 Червня 2020, 00:13
Поділитися:

День батька у нашій країні офіційно святкувати почали зовсім нещодавно – з 2019 року. Таким чином, цього року це повинно відбутися всього вдруге. У травні минулого року Кабінет міністрів схвалив проект відповідного указу президента, призначивши святкування Дня батька щорічно у третю неділю червня.

Тож цього року День Батька будуть святкувати у неділю, 21-го червня і в м. Бровари також цей день не пройде без уваги. Але через те, що День Батька припадає на вихідний день, міська влада Броварів привітає 10-х татусів у вівторок, 23.06.2020 року у малій залі броварського виконкому, що по вулиці Гагаріна, 15.

На засіданні виконкому, який пройшов 15.06.2020 року було прийнято рішення привітати подарунковими сертифікатами номіналом у 1000 грн., сувенірними подарунками та грамотами десятьох татусів.
Хто ці татусі? Завдання їх обрання, згідно рішенням виконкому, покладено на відділ сім’ї та молоді Броварської міської ради Київської області. А нагороджувати будуть багатодітних татусів, батьків, які виховують дітей самі, внутрішньо переміщених осіб та учасників  АТО (ООС), батьків спортсменів, прийомним батьків та батьків – вихователів, які проживають та/або зареєстровані в місті Бровари Київської області, які зразково виконують свої батьківські обов’язки, дбають про фізичний та моральний розвиток дітей.
Хто ці чоловіки? Побачимо вже 23-го червня!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed