В Броварах вшанували учасників бойових дій на території інших держав та 30-та річниця виведення військ з Афганістану

image
15 Лютого 2019, 11:31
Поділитися:

Сьогодні, 15.02.2019 року День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-та річниця виведення військ з Афганістану.
Минають дні, ідуть роки, але для кожного, хто пройшов важкими дорогами війни в Афганістані, хто не раз зазирав в обличчя смерті, втрачав друзів, ті події залишились біллю у серці та назавжди закарбувались у пам’яті. І саме ця пам’ять щороку, у лютневі дні, збирає всіх разом, щоб схилити голови перед світлою пам’яттю полеглих та вшанувати тих, кому довелося воювати в чужих країнах.

 

Окрім Афганістану, українці несли службу в Єгипті, Лівані, Іраку, Анголі, С’єрра-Ліоне, Ефіопії та інших країнах. Воїни-інтернаціоналісти з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності.
Вшанувати пам’ять тих, хто й нині залишається зразком справжньої мужності, братерства та самовідданості для молодих поколінь, прийшли сьогодні до пам’ятного знаку броварчанам-інтернаціоналістам ветерани-афганці, громадськість та представники міської влади.

 
Велика подяка і висока шана кожному з воїнів-інтернаціоналістів!
Вічна пам’ять воїнам, які до кінця виконали свій військовий обов’язок! Сьогодні ми схиляємо голову в скорботі за тими, хто не повернувся з «гарячих точок» планети.
Нехай завжди над нами буде мирне небо!

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed