В Броварах водій затримав уродженця РФ, який здійснив крадіжку з його автомобіля

image
17 Грудня 2019, 18:07
Поділитися:

15.12.2019 о 23:46 до Броварського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку речей з автомобіля, який знаходиться в м. Бровари біля будинку по вул. Короленка, 56.
Як виявилось, господар легкового автомобіля, який повідомив полісменів про крадіжку, ще до приїзду копів власноруч впіймав крадія.
Журналістам видання «AT BROVARY» власник автівки розповів, що, вже поставивши свій транспортний засіб на парковку біля будинку, він піднімався до квартири, як раптом почув звук сигналізації свого автомобіля. Спустившись вниз та вийшовши до парковки він побачив біля свого автомобіля розкидані речі. І тут свою інформативну допомогу надали сусіди, які з балкону показали чоловіку напрямок, куди побігла невідома особа та вказали на його прикмети. Неподалік будинку дійсно водієм був помічений чоловік, який не тільки за описом був схожий на невідому особу, про яку встигли розповісти сусіди, але в руках він тримав один з пакетів, який ще півгодини тому спокійно собі лежав в автомобілі.
Після вигуку «Стій!», невідома особа викинула пакет та почала тікати. Недалеко… Постраждалий водій його наздогнав та зателефонував до поліції.

Як виявилось, затриманий є уродженцем Російської Федерації 1984 року народження, який проживав з сім’єю в сусідньому будинку по вул. Короленка.
Як він потрапив до салону автомобіля для мене невідомо, адже, коли я вибіг на вулицю, дверцята були закриті. Це вже хай з’ясовують поліцейські. Доречі про поліцейських… Дуже неочікувано, навіть приємно неочікувано, що поліція приїхала протягом 5-ти хвилин після мого дзвінка. Поводили себе зважено, культурно та професіонально, – розповідає журналістам «AT BROVARY» постраждалий власник автівки.
Як повідомили нам в Броварському відділі поліції за даним фактом злочину відкрите кримінальне провадження за ч.1, ст. 185 КК України (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) – карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed