В Броварах відкрито масажний кабінет, в якому працюватимуть незрячі люди

image
28 Жовтня 2019, 16:26
Поділитися:

27 жовтня заступник міського голови Лариса Виноградова  взяла  участь у відкритті масажного кабінету, в якому працюватимуть незрячі спеціалісти. 

Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.

  

Засновник цього проекту – Василь Закревський, голова громадської організації “ОNLAІN” (Організація незрячих людей, активних і незалежних),  спортсмен-параатлет, інструктор збірної України по тріатлону, заслужений майстер спорту по паратріатлону.

Головна мета проекту – допомога незрячим людям у самореалізації та працевлаштуванні.
Журналісти «AT BROVARY» поспілкувались з Василем Закревським та з’ясували, що громадської організації “ОNLAІN” (Організація незрячих людей, активних і незалежних) була створена ще в 2016 році. В Києві вона надавала свої послуги по декільком активностям:

біг;
плавання;
скандинавська ходьба;
масаж;
юридичні консультаці;

В перспективі плануються і уроки танців.

Теж саме Василь хоче зробити і рідних Броварах. Тому на базі КП «Оздоровчо-Реабілітаційний Центр» (басейн на дев’ятій школі, м. Бровари, вул. Небесної Сотні, 13-А) і відкрив кабінет, де можна буде отримати послуги масажу.
З розцінками на різні види масажу можна ознайомитись ТУТ. Для певних категорій населення діють бонуси та знижки. Запис по тел: 068-959-45-44 або 067-597-89-16.
В перспективі Василь Закревський планує запустити в Броварах й інші активносі, які діють в столиці.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed