В Броварах відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

image
23 Жовтня 2019, 13:10
Поділитися:

21 жовтня  2019 року під головуванням першого заступника голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Броварської міської ради Голубовського Г.П. відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було розглянуто питання «Про виконання «Комплексного плану заходів щодо профілактики і боротьби з грипом та гострими респіраторними захворюваннями в місті в епідемічний сезон 2019 року та затвердження плану на 2020 рік».

За результатами обговорення вищезазначеного питання комісією було затверджено «Комплексний план організаційних та протиепідемічних заходів, спрямованих на попередження поширення захворювань на грип та гострі респіраторні захворювання серед населення, уникнення епідемічних ускладнень та можливих летальних наслідків від грипу в місті Бровари, в епідемічний сезон 2019-2020 років».

Члени комісії звернули увагу на необхідність проведення активної інформаційно-роз’яснювальної  роботи серед населення з питань профілактики грипу та ГРВІ, та забезпечення постійного моніторингу рівня захворюваності населення міста. 

         

Керівникам лікувальних закладів надано доручення забезпечити готовність лікувально-профілактичних закладів до виявлення хворих на ранній стадії захворювання, забезпечити достатній запас лікарських препаратів та дезінфекційних засобів, а також проводити своєчасне коригування профілактичних та протиепідемічних заходів під час епідемічного сезону 2019-2020 років.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed