В Броварах відбулось свято інтелекту й таланту «Творча особистість-2019»

image
23 Травня 2019, 11:48
Поділитися:

22.05.2019 року в Броварах відбулось масштабне свято інтелекту й таланту «Творча особистість-2019». Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.

 
Міський голова Ігор Сапожко вручив нагороди учням, які показали високий рівень знань, захищали честь міста та стали переможцями і призерами Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, інших інтелектуальних, творчих конкурсів, фестивалів та спортивних змагань Всеукраїнського та міжнародного рівня.

 

Також були відзначені ті, хто дав дітям крила надії, творчості, наснаги – вчителі, батьки, керівники гуртків та творчих колективів закладів позашкільної освіти. Ігор Сапожко зазначив, що цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, працелюбність – ось характерні риси, які притаманні юним обдаруванням!
Крім того, у рамках загальноміського свята «Творча особистість-2019», у міському культурному центрі «Прометей», за участі заступника міського голови Лариси Виноградової, відбулось нагородження переможців культурно-мистецьких заходів.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed