В Броварах у двох мешканців смт Калинівка виявили наркотичні речовини

image
29 Жовтня 2019, 16:16
Поділитися:

В рамках проведення організаційно-профілактичних заходів поліція Київщини продовжує фіксувати та документувати порушення правил дорожнього руху. Зокрема, керування транспортними засобами у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Про це повідомляє поліція Київської області.

Так, у м. Бровари надвечір наряд групи реагування патрульної поліції для перевірки зупинив автівку, що рухалась однією із вулиць міста. Спілкуючись із водієм, поліцейські помітили явно виражені ознаки наркотичного сп’яніння, оскільки чоловік поводився не досить адекватно.

  
Як з’ясували журналісти «AT BROVARY», перевірка трапилась по вул. Київська біля ТЦ «Епіцентр». Водій виявився мешканцем смт Калинівка, Броварського р-ну, 1978 р.н.. При собі мав згорток з фольги, в якому була порошкова біла речовина. Схожа на амфетамін.
Надалі експертиза буде з’ясовувати, чи наркотичну речовину тримав в кишені калинівчанин.


Цього ж вечора полісмени затримали ще одного мешканця смт. Калинівка 1979 р.н. в м. Бровари по вул. Гельсінської групи (р-н «Торгмаш»), в якого було виявлено три згортки коноплі та чотири згортки амфетаміну.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed