В Броварах таксист здійснив смертельний наїзд на 57-річного броварчанина

image
14 Серпня 2019, 11:13
Поділитися:

В ніч на 14.08.2019 рік, близько 01:00 в Броварах на перехресті вул. Гагаріна та вул. Київська (навпроти ТЦ «Сільпо») трапилась дорожньо-транспортна пригода, в якій смертельно травмувався пішохід.

В соцмережі свідок розповів, що в цей час після дощу була погана видимість, світлофори вже не працювали (режим «жовтий мигаючий»). Пішохід переходив дорогу по неврегульованому пішохідному переході. З боку столиці по вул. Київська рухався автомобіль з шашкою однієї з служби таксі марки Daewoo Lanos з досить великою швидкістю.
Не встигнувши загальмувати, водій «Ланоса» здійснив наїзд на пішохода. Травми були смертельні. Медики на місці ДТП це і констатували.


Як повідомили журналістам видання «AT BROVARY» в Броварському відділі поліції, постраждалий був броварчанином 1962 року народження.

Водій автомобіля Daewoo Lanos – мешканець Броварського району, 1979 року народження. Після ДТП пройшов перевірку на вміст алкоголю – в організмі не виявилось алкогольних речовин.
Поліцією Київської області відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо воно спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження, – карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).
Справа передана в Головне управління Національної поліції Київської області. Ведеться слідство.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed