В Броварах та районі відбулись післяпасхальні «вилазки» крадіїв. Криміногенна ситуація за минулий тиждень

image
6 Травня 2019, 16:43
Поділитися:

Видання «At Brovary» продовжує інформувати наших читачів про кримінальну ситуацію в м. Бровари та населених пунктах Броварського району.
Минулий тиждень виявився насиченим: розбої та пограбування ніяк не хочуть залишати простори Броварщини.

01.05.2019 року вночі мешканець Броварів у броварському нічному закладі «Золота Рибка» наніс численні побої мешканцю с. Квітневе Броварського району. Про це правоохоронні органи повідомив лікар Броварської центральної районної лікарні. У постраждалого численні травми голови та грудної клітки. 

03.05.2019 року в с. Кулаженці Броварського району невідомі особи, зламавши паркан та двері, проникли до чужої оселі та викрали каркасний басейн, телевізор та мікрохвильову піч.
Ще одне пограбування офісу трапилось в м. Бровари по вул. Олега Онікієнка, 6. Невідомі особи в нічний час спромоглися винести з чужого помешкання близько 1000 грн.
Але 1000 грн. нічого в порівнянні з 100 тис. грн., які знаходились в сумочці, яка в свою чергу знаходилась в автомобілі, який знаходився у дворі одного з будинків в с. Требухів Броварського району. В період ночі невідомі особи (особа) таємно проникла на територію двору, розбила скло автомобіля та незаконно заволоділа даними коштами.
Таку ж саму суму (100 тис. грн.) було викрадено в смт. Велика Димерка. Господарка будинку в цьому населенному пункті, повернувшись додому з поминальних днів, виявила у себе в помешканні розкидані речі. “Може хоч грошей не взяли…”, – мабуть подумала вона. Подивилась та засмутилась…
В с. Заворичі Броварського району до місцевого мешканця в будинок завітали двоє невідомих та попросили! лопату… Потім гості попросили господаря води. Заворичанин завів чоловіків до свого помешкання, напоїв водичкою. Гості пішли… Через деякий час господар виявив відсутність паспорту, ідентифікаційного коду та банківської картки. Ось вам і доброта…
Грабіжники не оминули і гаражі. В Броварах з гаражу, який знаходиться по вул. Кобзарська було викрадено мідний кабель.
А з будівельного об’єкту, що знаходиться в м. Бровари по вул. Промислова, було викрадено будівельні інструменти.
І як же без велосипедів… Чергового «велоконя» було викрадено в Броварах з будинку по вул. Короленка, 56А.
Біля будинку по вул. Симона Петлюри, 19А в Броварах було розбито дві автівки та викрадені речі, які в них знаходились. З одного автомобіля викрали акумулятор, з іншого – нівелір зі штативом. Щоб було зрозуміло, нівелір – це геодезичний прилад для визначення перепадів висот між точками на земній поверхні та у відкритих і підземних гірничих виробках. Дуже цінний трофей для грабіжника.
Цікава пасхальна історія трапилась в Броварах в торговому закладі «Кулінічі», що по вул. Незалежності, 17. Невідома особа чоловічої статі під погрозою шприца відкрито заволоділа двома хлібобулочними виробами (пасхальними кулічами) та зникла у невідомому напрямку. Трапилось це в суботу 4-го травня, коли вся Україна вже доїдала свої запаси пасочок.

Ось такий виявився перший післяпасхальний тиждень в Броварах та населених пунктах Броварщини.
 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed