В Броварах реконструюють ділянку зливової каналізації

image
15 Жовтня 2020, 13:23
Поділитися:

15 октября 2020 г. 13:23

До жовтня 2021 року в місті Бровари на Київщині повинні реконструювати зливову каналізацію від будинку № 2 по вул. Степана Разіна до будинку № 128 по вул. Дмитра Янченка. Ремонтні роботи за 3,76 млн гривень виконає ТОВ “Дорожньо-будівельна компанія Автобан”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 8 жовтня 2020 року Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради уклало договір з ТОВ “Дорожньо-будівельна компанія Автобан” (*) на реконструкцію ділянки зливової каналізації від будинку № 2 по вул. Степана Разіна до будинку № 128 по вул. Дмитра Янченка в Броварах Київської області. Ціна договору – 3,76 млн гривень.

ТОВ “Дорожньо-будівельна компанія-автобан” до жовтня 2021 року повинно виконати демонтажні та земляні роботи, прокласти трубопроводи, облаштувати каналізаційно-оглядові колодязі та дощоприймачі, виконати роботи з благоустрою території.

в Телеграм

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Дорожньо-будівельна компанія Автобан” зареєстровано в 2014 році. Статутний капітал – 331,3 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво доріг і автострад. Засновники – Наталія та Максим Цимбал, директор – Павло Цимбал.

За результатами участі у публічних закупівлях ТОВ “Дорожньо-будівельна компанія-автобан” уклало 70 угод на 56,9 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник – Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради (дані Zакупівлі).

Раніше KV повідомляла, що до кінця червня 2021 року в Броварах повинні реконструювати пішохідний бульвар в районі 34-го мікрорайону від вулиці Короленка до бульвару Незалежності. Відповідні роботи міська влада довірила виконати ТОВ “СПМК-2 Теплицятехмонтаж”. Майже за 14,5 млн гривень підприємство повинно оновити дорожнє покриття, влаштувати освітлення та озеленити територію.

Читайте: В Броварах за 14,4 млн гривень реконструюють пішохідний бульвар

Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту очолює Світлана Решетова. Головою Броварської міської ради є Ігор Сапожко.

* ТОВ “Дорожньо- будівельна компанія-автобан” (код ЄДРПОУ: 39256929)

Фото: Погляд

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона