В Броварах «Прозорий офіс» видав перший закордонний паспорт. Як записатись на прийом до «Прозорого офісу» онлайн

image
29 Липня 2019, 15:33
Поділитися:

Сьогодні, 29 липня, у новоствореному відділі документування та оформлення паспортів громадянина України Центру обслуговування «Прозорий офіс» першою отримала паспорт для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм Тетяна Шмиговська. Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.

 
Працівники відділу також вручили пані Тетяні , на згадку, сувенір – книгу про наше рідне місто.
Відділ документування та оформлення паспортів громадянина України Центру обслуговування «Прозорий офіс» здійснює оформлення та видачу паспортів громадянина України у формі ID-картки та паспортів для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.

 
За десять днів роботи спеціалісти відділу прийняли 28 заяв на виготовлення паспортів у формі ID-картки та 65 заяв на виготовлення закордонних паспортів.
Нагадуємо, що відділ знаходиться за адресою: бульвар Незалежності,2 та працює за таким розкладом:

Понеділок з 8:00 до 16:00
Вівторок з 08:00 до 16:00
Середа з 08:00 до 16:00
Четвер ПРИЙОМУ НЕМАЄ
П’ятниця з 8:00 до 15:00

Технічна перерва з 12:00 до 12:45 (45 хвилин)

Субота, неділя – вихідний

Телефони – (04594) 7-24-70 та 7-24-77. 
Записатись на прийом також можна за ЦИМ посиланням.

Нагадаємо, що 19.07.2019 року в Броварах розпочне свою роботу Центр обслуговування “Прозорий офіс”.

Центр обслуговування «Прозорий  офіс» є  виконавчим органом  Броварської міської ради Київської області, який утворений міською радою з метою забезпечення надання адміністративних послуг, організації роботи з діловодства, належного розгляду звернень, доступу до публічної інформації, видачі (переоформлення, видачі дублікатів, анулювання тощо) документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності  при Броварській міській раді, реалізує повноваження у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та  державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб. 

Завдання центру обслуговування «Прозорий  офіс» під час надання  адміністративних послуг сприяти підвищенню рівня поінформованості про порядок та умови надання адміністративних послуг, а також можливість значно підвищити ефективність їх надання та створення зручних умов  для одержувачів таких послуг.

Відкриття Центру обслуговування «Прозорий офіс» має розвантажити Броварський районний територіальний підрозділ Державної міграційної служби.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed