В Броварах пройшов масштабний турнір з шахів «Кубок м.Бровари – 2019» (ВІДЕО)

image
7 Травня 2019, 11:21
Поділитися:

В неділю, 5-го травня в Броварах в концерт-холі ТЦ «Термінал» пройшов щорічний Кубок Броварів з шахів. Про це повідомляє голова Федерації шахів м. Бровари Семен Гребенюк.

Змагання проходили за підтримки Федерації шахів м. Бровари, відділу молоді та спорту м. Бровари та Броварської міської ради.

В порівнянні з минулим роком, цьогоріч в змаганнях взяло участь ще більше учасників з усіх куточків України. 128 шахістів різних вікових груп змагалися за ексклюзивний Кубок Броварів – 2019. До останніх секунд останнього туру зберігалася інтрига в боротьбі за перше місце престижного змагання.

  

У напруженій боротьбі переможцем турніру та володарем Кубку Бровари -2019 став киянин міжнародний майстер Павлов Сергій. Другим фінішував міжнародний гросмейстер Височин Спартак, а третім – Будніков Олег, який до цього три роки поспіль перемагав у цьому турнірі.

Кращий результат серед жінок показала Должикова Катерина. Перший приз серед ветеранів дістався міжнародному майстру Янову Віктору, друге місце в цій категорії посів Гришко Віталій, третім був Сідлецький Іван.

На змананнях приймали участь і молодші шахісти. Так, в категорії 2009 р.н. і молодші перше місце зайняв Дідок Данило (4,5 очка з 9), друге місце у Громосяка Антона (обидва вихованці Федерації Шахів м. Бровари), а третє місце дісталося Сахацькій Софії. Кращі серед броварських шахістів – Омеля Артем, Парьоха Сергій і Степанець Анатолій.

 

Найкращим серед гравців без міжнародного рейтингу став мешканець м. Бориспіль Марченко Андрій. Також був переможець серед учасників змагання до 2000 р.н., ним став Нікитін Богдан

Також, за традицією, відзначили кубками та призами самого юного учасника та саму юну учасницю турніру. Ними стали, відповідно, 5-річний Громосяк Олексій та Будяк Мілана.

Підсумкове турнірне становище всіх учасників «Кубку м. Бровари – 2019» з шахів всі бажаючі можуть переглянути за цим посиланням.

Фотоальбом змагання можна побачити на сторінці голови Федерації шахів м. Бровари Семена Гребенюка за цим посиланням.

Федерація шахів м. Бровари в особі її голови Гребенюка Семена дякує всім учасника за участь у турнірі та інтригу, ну а учасники дякують всім організаторам та спонсорам за високий рівень проведення Кубку м. Бровари з шахів. З року в рік ці змагання набувають не тільки високої організованості, а й престижу.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed