В Броварах пройшов декількаденний дитячий «Кубок Шахових Чемпіонів»

image
18 Лютого 2019, 23:01
Поділитися:

9-го, 10-го, 16-го та 17-го лютого в місті Бровари проходив дитячий шаховий турнір «Кубок Шахових Чемпіонів».  В змаганнях приймали участь діти (31 учасник) віком від 5-ти до 16-ти років. Характерно, що приймати участь могли тільки ті учасники, які мали розряд. Це перший турнір з класичним контролем в м. Бровари.

 
На кожний хід учасникам давалось на партію 1 год. 2 сек., що змушувало дітей більше часу витрачати на кожний хід та приймати зважені рішення. Учасники змагання грали по дві партії кожні суботу та неділю. В результаті кожен учасник зіграв 7 партій.

Звичайно, більшість учасників закінчували свої партії швидко (грали в темпі бліцу), але були і такі учасників, які використовували свій час по максимуму. В результаті Васил’єв Тимур та Громосяк Антон отримали приз за найбільш видовищну та напружену партію турніру.

 

Щодо переможців, то перемогу в турнірі здобув Дідок Данило, який набрав 6 очок (п’ять перемог та дві нічиї). Також 6 очок набрала і Кравченко Марія, але за додатковими показниками та особистими зустрічами спортсменка посіла друге призове місце в турнірі.Схожа ситуація виникла з “бронзовою” сходинкою: однакому кількість очок набрали Артемов Андрій та Вишневецький Георгій, але за додатковими показниками третє призове місце отримав Артемов Андрій.

Найкращий результат серед дівчат показала Горова Дарина. Наймолодшим, але дуже досвідченим учасником турніру став п’ятирічний Громосяк Олексій, який в загальному заліку посів 10-те місце, набравши 4 очки. Свій приз за кращу учасницю серед дівчат до 10-ти років отримала Гончаренко Анастасія.

 
Косач Станіслав напередодні турніру отримав ушкодження, але не дивлячись на загіпсовану ногу, все ж прийняв участь у турнірі. Саме тому пара Косач Станіслав та Вишневецький Георгій були нагороджені призом за «волю до перемоги».

Турнір проходив за підтримки відділу молоді та спорту та Федерації шахів міста Бровари. Саме завдяки їм та небайдужим спонсорам маленькі учасники шахового турніру отримали цінні подарунки та призи.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed