В Броварах пройшли міськрайонні змагання з пожежно-прикладного спорту серед невоєнізованих пожежних формувань цивільного захисту

image
23 Травня 2019, 16:38
Поділитися:

23 травня на баз стадіону Броварського вищого училища фізичної культури відбулися міськрайонні змагання з пожежно-прикладного спорту серед невоєнізованих пожежних формувань цивільного захисту. Про це йдеться на сторінці Броварської міської ради.

 

Змагання мають понад 30-літню історію. Цьогоріч за кубки та призи змагалися 10 команд шкіл міста Бровари, 6 добровільних пожежних дружин підприємств міста, 14 команд шкіл району та 10 районних пожежних дружин. У програмі змагань – естафета та бойове розгортання пожежних автомобілів та мотопомп.

 

За результатами змагань серед шкіл міста 1 місце посіла команда ЗОШ №10, другими були вихованці НВК, а “бронзу” отримали юні пожежні з СЗОШ №7. Серед команд підприємств Броварів місця розподілилися наступним чином: переможцем стала команда-дебютант ПРаТ “Макрохім”, “срібло” у представників багатопрофільної клінічної лікарні, третю сходинку зайняла команда КП “Броваритепловодоенергія”. У розділі “Бойове розгортання пожежної мотопомпи” беззаперечну перемогу отримала команда КП “Бровари-Благоустрій”.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed