В Броварах пройде футбольний турнір II-й КУБОК «ЮНІОНА» пам’яті загиблого Героя АТО Дмитра Янченка

image
10 Жовтня 2019, 13:37
Поділитися:

З нагоди Дня Захисника України в Броварах пройде міні-футбольний турнір пам’яті броварчанина Героя АТО Дмитра Янченко, життя якого у 25-ти річному віці забрала війна на сході країни. 
В пам’ятному турнірі зійдуться чотири команди, одна з яких буде броварська футбольна команда «ЮНІОН», за яку колись грав Дмитро Янченко.
Спортивна подія пройде в неділю, 13-го жовтня, о 10:00 на спортивному майданчику ЗОШ №2 ім. Сухомлинського, що в м. Бровари, вул. Володимира Великого, 6.

Дмитро Янченко проживав зі своєю мамою на Торгмаші в Броварах, закінчив загальноосвітню середню школу №2. Будучи у військовій частині, що в Семиполках, завжди знаходив час приїхати в рідне місце та зіграти за футбольний клуб “Юніон”. А потім війна… Дебальцево… 03.02.2015 року від уламку снаряду сердце Дмитра Янченка перестало битись…

 – З Дімою ми колись разом грали у футбол, хоча чув про нього й до того – у нас були спільні знайомі. Діма був у оновленому складі нашої команди. Я знав, що на полі він буде боротися до кінця. Але Діма пішов добровольцем до армії. Навіть, коли був у частині в Семиполках, майже кожних вихідних приїжджав на тренування. Постійно підтримував із ним зв’язок. Діма завжди був в гарному настрої, завжди підбадьорював.

  Останнього разу ми розмовляли в неділю 1-го лютого 2015 року: він говорив, що перемога близько, у березні повернеться додому; просив додати його у заявки на майбутні турніри. У вівторок 3-го лютого я дізнався, що Діма загинув… До останнього не міг в це повірити. У моєму серці він назавжди залишиться оптимістом із щирою посмішкою на обличчі, – розповідає вірний друг Дмитра, президент ФК “Юніон” Семенець Руслан.

Міні-футбольний турнір організовують Відділ спорту Броварської міської ради та броварський футбольний клуб “ЮНІОН”. 

Після матчу всі бажаючі зможуть вшанувати пам’ять загиблого бійця, Героя АТО та покласти квіти на могилу Дмитра Олександровича Янченка. Біля школи на бажаючих буде чекати автобус.

Нагадаємо, що минулого року ці ж організатори проводили пам’ятний матч присвячений пам’яті Дмитра Янченка. 
Результат гри команд «Юніон» – «АТО-Бровари» – 5:5.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed