В Броварах проведено виміри атмосферного повітря

image
30 Жовтня 2019, 17:33
Поділитися:

За інформацією Броварського міжрайонного відділу лабораторних досліджень (лист від 25.10.2019 року за №1900), на минулому тижні згідно Плану моніторингових досліджень та враховуючи надходження регулярних повідомлень в засобах масової інформації щодо забруднення атмосферного повітря в багатьох місцях та населених пунктах України фахівцями Броварського міжрайонного відділу лабораторних досліджень проведено інструментальні виміри атмосферного повітря на вміст в ньому шкідливих речовин у контрольних точках міста (на території гімназії ім. С.Олійника, вул. Сергія Москаленка,3-а, та на території стадіону ЗОШ №1, вул.Київська).

Як показали результати аналізів стану атмосферного повітря, вміст шкідливих речовин – вуглецю оксиду, азоту діоксиду, ангідриду сірчистого, формальдегіду, аміаку та пилу на території гімназії не перевищує гранично-допустимі концентрації для атмосферного повітря.

За результатами дослідження повітря на території ЗОШ №1вміст вуглецю оксиду – середня концентрація якого становить 5,36мг/л при допустимій нормі 5,0 мг/л та азоту діоксиду 0,24мг/л при допустимій нормі 0,2мг/л перевищує гранично-допустимі концентрації в 1,07 та 1,2 рази відповідно.

Вміст формальдегіду, ангідриду сірчистого,  аміаку та пилу не перевищують діючі нормативи.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed