В Броварах протягом чотирьох днів показуватимуть новорічну казку «Кольорові пригоди»

image
3 Січня 2020, 11:42
Поділитися:

Зимові свята повертають нас у дитинство, у Новий рік, коли всі чекають на новорічні дива та сюрпризи… Ми всі дорослішаємо, але всупереч всьому віримо у казку. Для броварських дітлахів Новий 2020 рік також почався з казки! З 02 по 05 січня, двічі на день, об 11:00 годині та о 13:00 годині, колектив Міського культурного центру «Прометей» та народний хореографічний колектив «Оксамит», під керівництвом Оксани Чечельницької, радують дітлахів показом святкової новорічної казки «Кольорові пригоди».

Про це на своїй сторінці повідомляє Броварська міська рада.

 

Ця чарівна історія трапилася напередодні Нового року! Разом із Сніговиком Олафом та Феєю Драже, які збирають листи з бажаннями дітлахів, маленькі глядачі мандрують кольоровими королівствами. На їх шляху виникає купа перешкод, що створюють Червона Королева та її служка Ізма, які хочуть володарювати Всесвітом.
Завдяки прекрасним декораціям, професійному освітленню, унікальним музичним та танцювальним номерам, маленькі і дорослі глядачі поринають у чудовий казковий світ і відчувають себе у справжньому королівстві.

 

Допомога у порятунку Новорічного свята додає дітям відчуття особистої причетності до магії Нового року. Вони дізнаються, як знайти щастя і бути добрими та чесними людьми, перемагаючи все на своєму шляху.
Автори створення новорічної вистави – Олена і Тетяна Чернявські!
Протягом чотирьох днів святкове дійство відвідають 3000 дітей соціально-незахищених категорій та дітей працівників бюджетної сфери міста Бровари.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed