В Броварах працює програма реабілітації дітей з інвалідністю

image
20 Лютого 2020, 17:18
Поділитися:

Управління соціального захисту населення Броварської міської ради інформує, що урядом затверджений Порядок використання у 2020 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю.

Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.

Для отримання реабілітаційних послуг отримувач або його законний представник письмово звертається (заява у довільній формі) за місцем проживання до управління соціального захисту населення, маючи при собі наступний пакет документів:

паспорт- громадянина України та/або свідоцтво про народження, та/або інший документ, що посвідчує особу дитини;
індивідуальна програма реабілітації, що видана лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;
виписка з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого (форма № 027/о).

Управління соціального захисту населення протягом п’яти робочих днів з дати подання заяви укладає договір у трьох примірниках про здійснення для дитини реабілітаційних заходів, в якому зазначаються обсяг і строки проведення таких заходів.

Вартість реабілітаційних заходів для кожної дитини визначається реабілітаційною установою відповідно до індивідуальної програми реабілітації (далі – ІПР). Між тим гранична вартість реабілітаційних заходів не перевищує для однієї дитини, яка відповідно до ІПР за більшістю основних категорій життєдіяльності має обмеження I та II ступеня – 16 тис. гривень, III ступеня – 25 тис. гривень.

Оплата проводиться органами соціального захисту населення на підставі актів виконаних робіт відповідно до договору про надання реабілітаційних заходів, укладеного з реабілітаційною установою.

За детальнішою інформацією звертайтеся до управління соціального захисту населення: м. Бровари, вул. Гагаріна, 18, каб. 202, тел. 5-32-35.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed