В Броварах поширюються чутки про померлого внаслідок вакцинації чоловіка

image
1 Листопада 2021, 17:10
Поділитися:

У неділю, 31 жовтня у соцмережі з’явилося повідомлення, що в Броварах, у пункті вакцинації на Незалежності, 12 внаслідок щеплення помер чоловік.

«Поліція Броварщини закликає громадян довіряти лише офіційним повідомленням. Дана інформація не відповідає дійсності», – йдеться у заяві райвідділку поліції. З’ясувалося, що чоловіку, який проходив повз пункт вакцинації, стало погано, тому лікарі із центру надали йому першу медичну допомогу та викликали швидку.

В Броварах поширюються чутки про померлого внаслідок вакцинації чоловіка, фото-1

Про цей випадок на оперативній нараді у міського голови також доповідав Ігор Кравцов, очільник Броварського міського центру первинної медико-санітарної допомоги, повідомляє Громадський ревізор.

«Чоловік в стані алкогольного сп’яніння, за своїм зовнішнім виглядом схожий на безхатченка, проходив повз центр масової вакцинації на Незалежності, 12. У нього почався епілептичний алкогольний напад. Наш лікар Сидорчук Віталій, надавав потерпілому першу медичну допомогу. Це ніяк не пов’язано з вакцинацією. Прошу не поширювати неправдиву інформацію соцмережами», – наголосив Ігор Андрійович.

Лікар, який надавав чоловіку медичну допомогу був дуже здивований, коли дізнався що той помер. Адже після того як чолов’яга оговтався, він просто пішов далі по своїх справах.

Читайте також:

З 30 жовтня Київська область перейде у «червону» зону епіднебезпеки

Батько, мати, донька і кіт: від отруєння газом в Броварах загинула ціла сім’я

На Броварщині під час екскурсії жінка з дитиною заблукали у лісі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua