В Броварах покажуть дитячий мюзикл “Чарівне місто Чардодей”. Всі кошти з продажу квитків підуть на лікування броварчанки Аліки Микал

image
11 Березня 2019, 17:44
Поділитися:

Чарівна вистава в якій зібралася неймовірна кількість діснеєвських мультфільмів. Вас чекатимуть на зустріч більше 16-ти казкових героїв. Ми поринемо у світ шалених пригод принцес, яким буде потрібна допомага Вас та Велечного Ральфа. Пісні, танці та ігри – все для Вас! Про це запевняють організатори заходу студія дитячих свят «ОйКа», яка вирішила допомогти броварчанці Аліці Микал, що потребує термінової трансплантації нирки.

Натомість організатори просять всіх небайдужих допомогти прекрасній дівчині Аліці Микал, яка потребую пересадку почки. Вони вірять, що разом зможуть перетворитися у чаріну фею та повернути Аліці жагу до життя. Разом ми сила!
Отримати назабутній квиток у казку, а також допомогти нашій броварчанці Ви зможете у студії дитячих свят “Ойка” або у касах кінотеатру “Прометей”. Ціна квитка 150 грн.
За детальною інформацією за тел. 093 789 08 22

Сама ж вистава відбудеться у неділю 17-го березня 2019 року о 12:00 в м. Бровари, вул. Незалежності, 4, МКЦ «Прометей».

Всі кошти з продажу квитків підуть на підтримку у лікуванні броварчанки Аліки Микал, яка потребує термінової пересадки нирки.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed