В Броварах п’яний чоловік відлупцював мешканця багатоповерхового будинку та жінку-конс’єржку

image
1 Серпня 2020, 13:12
Поділитися:

30.07.20 о 19:08 на пульт охорони Служби Безпеки КОМКОН надійшов виклик з тривожної кнопки з 1 під’їзду будинку №36, що на вул. С. Петлюри. (тривожна кнопка встановлена на першому поверсі під’їзду біля місця конс’єржа).

Вже о 19:10 група швидкого реагування КОМКОН прибула на місце спрацювання.

Як з’ясувалось, 30-річний чоловік, що перебував у стані алкогольного сп’яніння, подзвонив в одну з квартир на другому поверсі, для того, щоб з’ясувати, як можна вийти з будинку. Господар квартири вирішив допомогти невідомому і сам викликав ліфт. Однак замість вдячності невідомий почав чоловіка бити, а потім вистрибнув на козирок над під’їздом.

  

Тоді його і побачила консьєржка, яка вийшла подивитися на причину шуму на другому поверсі. На запитання жінки, що робить невідомий на дашку, отримала у відповідь нецензурну лайку.

Допоки консьєржка йшла до свого посту, щоб викликати охоронців, невідомий скочив із козирка і напав на жінку. Однак вона встигла натиснути на тривожну кнопку та викликати групу швидкого реагування КОМКОН, які і схопили нападника на «гарячому».

Невідомого, який виявився броварчанином, що мешкає на вул. Ярослава Мудрого, охоронці передали поліції. Конс’єржці та чоловікові медичну допомогу надавала «швидка». Останнього госпіталізовано в броварську лікарню.

Служба Безпеки Комкон Груп

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed