В Броварах патрульному поліцейському запропонували «хабар» у розмірі 1000 грн

image
27 Липня 2020, 13:27
Поділитися:

В неділю, 26.07.2020, під час несення служби на території обслуговування Броварського відділу поліції, поліцейські груп реагування патрульної поліції для проведення перевірки зупинили автомобіль під керуванням 23-х річного жителя міста Бровари.

Про це повідомляється на сторінці Броварського відділу поліції.

Водій не мав при собі посвідчення водія відповідної категорії, тож поліцейські винесли вмотивоване рішення про складання адміністративної постанови за ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адманістративні правопорушення відносно водія.

Та останній, не бажаючи понести адміністративну відповідальність, почав пропонувати «вірішити питання», після чого, поліцейські, його попередили про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. На що молодик не відреагував та запропонував поліцейським грошові кошти в сумі 1000 грн.

Тож правоохоронці відразу на місце події викликали слідчо-оперативну групу для документування даної події.

Відносно правопорушника у Броварському відділ поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 369 кримільнального кодексу України, а автомобіль, яким останній керував, поміщено на майданчик відділу поліції для тимчасового тримання.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed