В Броварах не поділили дорогу KIA та «буханка» КП «Броваритепловодоенергія» (ВІДЕО)

image
20 Листопада 2019, 19:21
Поділитися:

20.11.2019 біля 16:00 в м. Бровари на перехресті вул. Ярослава Мудрого та вул. Михайла Грушевского сталась ДТП за участі легкового автомобіля KIA та мікроавтобуса УАЗ, який належить КП «Броваритепловодоенергія».

 
Легковою автівкою керувала жінка, яка перебувала в салоні одна та рухалась по вул. Я.Мудрого в бік столиці. В «УАЗіку» перебувало два працівники КП «Броваритепловодоенергія», які також рухались по вул. Я.Мудрого, але в протилежному напрямку.

 
Журналіст «AT BROVARY» поспілкувався з пасажиром автомобіля комунального підприємства м. Бровари, який розповів:

– Ми збиралися повертати ліворуч на вулицю Грушевського та чекали відповідного «дозволу від світлофора». Для транспортних засобів, які рухались вулицею Я.Мудрого загорівся червоний колір світлофора. Перед ним з боку Торгмашу в лівому ряді зупинився вже «Ланос» і ми почали виконувати маневр повороту ліворуч. Але з правого ряду «вилітає» червоний «КІА». Зманеврувати у нас не було ні можливостей, ні часу. Відбувся лобовий удар, – розповідає пасажир автомобіля «УАЗ».

 

Дивом серйозно ніхто не постраждав. Лише водій «УАЗу» отримав черепно-мозкову травму, але він був при тямі та самостійно пересувався.
Лікарі, які прибули на місце дорожньо-транспортної пригоди досить швидко, провели догляд учасників аварії та надали першу медичну допомогу.
Також була небезпека загоряння пошкоджених транспотних засобів, тому на місці аварії працювали і броварські рятувальники.
Хто винен в цій ДТП вже будуть з’ясовувати працівники поліції.

P.S. У четвер 21.11.2019 року в цій публікації журналісти «AT BROVARY» оприлюднять відеозапис моменту аварії!!!

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed