В Броварах на Майдані Свободи незабаром може з’явитися пам’ятний знак «Захисникам України»

image
15 Березня 2019, 15:36
Поділитися:

15.02.2019 року при управлінні містобудування та архітектури Броварської міської ради відбулася архітектурно-містобудівна рада. 
На порядку денному розглядалася передпроектна ескізна пропозиція встановлення пам’ятного знаку «Захисникам України» (загиблим учасникам АТО/ООС) на центральній площі міста – Майдані Свободи, розроблена скульптором, членом національної спілки художників України Сукачем Ю.В., за зверненням Координаційної ради учасників антитерористичної операції при виконавчому комітеті Броварської міської ради.

 

Пропозиція розглянута та погоджена в частині архітектурно – планувальних рішень та рекомендована для подальшого встановлення на Майдані Свободи. 
Водночас, була розглянута інша пропозиція встановлення пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО/ООС на Майдані свободи, розроблена скульптором, членом національної спілки художників України Пергаменщиком О.В. 

 
Зазначена пропозиція розглянута та прийнята до уваги з можливістю подальшого її розгляду для реалізації на інших територіях міста.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed