В Броварах мешканці будинку 12-а по бульвару Незалежності визначились з управителем

image
30 Травня 2019, 17:51
Поділитися:

Права власника квартири не обмежуються тільки площею його нерухомості. Разом з іншими мешканцями він може приймати рішення щодо будь-яких змін у будинку та прибудинковій території. Та робити це вони можуть через спеціальний орган управління багатоквартирним будинком.
Сьогодні власники квартир можуть обрати одну з трьох форм управління будинком: співвласники, об`єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) та управитель (управляюча компанія або фізична особа-підприємець). Якщо перші дві форми є більш зрозумілими, то управитель — відносно нове поняття у житлово-комунальному господарстві та потребує пояснення своїх функціональних особливостей.

  

Згідно з положеннями законів, які складають основу реформи ЖКГ, управитель забезпечує надання житлових послуг, до яких входять: належне утримання багатоквартирного будинку та його прибудинкової території, купівля електроенергії для освітлення місць загального користування та роботи ліфтів, а також поточний ремонт спільного майна. Крім того, саме управитель має комунікувати зі співвласниками для вирішення важливих для будинку питань. 
Мешканці будинку 12-а по бульвару Незалежності визначились з управителем будинку, ним стало КП «ЖЕК-1». 
На прохання мешканців та для забезпечення чистоти і комфорту подвір’я, управляюча компанія встановила перголи для сміттєвих баків. Завдяки цим конструкціям двір будинку матиме набагато охайніший вигляд, безпритульні, вітер, птахи і тварини не зможуть розкидати сміття, а дах над контейнерами не дозволятиме намокнути вмісту, що, у свою чергу, забезпечить відсутність неприємних запахів на території.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed