В Броварах «Mercedes» на величезній швидкості протаранив чотири автомобілі: двоє людей у ​​важкому стані (ВІДЕО)

image
8 Грудня 2019, 10:22
Поділитися:

Увечері суботи, 7 грудня, в м. Бровари сталася масштабна ДТП за участю п’яти автомобілів. На в’їзді в місто «Mercedes» на величезній швидкості влаштував справжній краш-тест для автомобілів на перехресті.

 

Результати такої їзди плачевні: двоє людей отримали серйозні травми. Про це повідомляє «Інформатор», який знаходився на місці аварії.

Зі слів водіїв, які також стали мимовільними учасниками події, водій «Mercedes» мчав в Бровари з боку Києва. На перехресті вулиць Євгена Зеленського та Київської (р-н «Вітерець») він, не зменшуючи швидкість, протаранив «Audi», а після вилетів на зустрічну смугу, де врізався в ще три автомобілі.

 

Водії розбитих авто кажуть, що швидкість «Mercedes» значно перевищувала показник в 100 кілометрів на годину.
Після першого удару «Mercedes» вилетів в зустрічний транспорт і задимився, а «Audi» буквально склав навпіл. У його салоні перебували чоловік та жінка, які з важкими травмами були терміново доставлені в Броварську клінічну лікарню.

 

Зі слів очевидців, водій «Mercedes» отримав легкі травми голови і знаходився в дуже п’яному стані. Причини аварії встановлювали патрульні, на місце викликали слідчо-оперативну групу.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed