В Броварах майстри хортингу визначали кращих

image
3 Червня 2019, 19:01
Поділитися:

1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Броварах в парку відпочинку «Перемога» відбувся «Кубок міста Бровари» з хортингу серед юнаків та кадетів у розділі «Боротьба». Про це повідомляє сайт Броварської міської ради.

Учасники змагань підрозділяються на вікові групи та вагові категорії. Головний суддя змагань – Сергій Бельський, головний секретар – Сергій Бондарович. В турнірі взяли участь найсильніші майстри хортингу нашого міста, вихованці спортивних клубів «Хортинг-Бровари», «Воїн», «Колізей» та «Дружба».

 

Загалом близко 80 учасників різного віку виходили на хорт, щоб посперечатися за перемогу. За рішенням оргкомітету загальнокомандні підсумки підводилися в співвідношенні кількості учасників на кількість завойованих медалей.

Найбільше нагород було в активі СКХ «Воїн» (Олександр Кононов) – 50 медалей різного гатунку, але так як учасників було найбільше то клуб зайняв лише четверте загальнокомандне місце.

Перемогу отримав СК «Юність» (Сергій Бельський) (44 нагороди), другий СК «Колізей (Олександр Васьков) (17 нагород) і третій СК «Хортинг-Бровари» (Володимир Шевчук) (19 нагород).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed