В Броварах контролюють порушників, які палять листя та сміття. Перші штрафи

image
9 Жовтня 2019, 16:47
Поділитися:

З метою припинення забруднення повітря в місті Бровари, обстеження території міста та виявлення осередків спалювання, зважаючи на численні звернення мешканців міста щодо незадовільного стану атмосферного повітря, розпорядженням міського голови від 19.09.2019 № 173-ОД створено робочу групу для контролю стану забруднення атмосферного повітря. Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.

Робоча група забезпечує оперативне реагування на звернення громадян при виявленні відкритих джерел спалення, викидів забруднюючих речовин з підприємств та здійснює патрулювання території міста Бровари протягом шести днів на тиждень, підтримуючи при цьому постійний зв’язок з інформаційно-довідковою службою «Контакт-центр» Центру обслуговування «Прозорий офіс» Броварської міської ради. На офіційному сайті Броварської міської ради у розділі «Новини» щодня розміщуються звіти робочої групи щодо проведеного чергування.

 
Вчора, під час чергування було зафіксовано факти паління по вул.Пушкіна (у дворі палили спиляне дерево), був викликаний наряд поліції. Також зупинено паління листя по вул. Петропавліська, зупинено паління листя по вул. Маяковського.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed