В Броварах два «німця» не розминулись по вул. Київська. Є постраждалі

image
16 Серпня 2019, 15:25
Поділитися:

16.08.2019 близько 13:20 в Броварах на перехресті вул. Київської та вул. Короленка трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Volkswagen Polo та Audi A6.

Про це повідомляє «БРОВАРИ Today» у себе на сторінці в соцмережі.

За інформацією, яку надали свідки аварії виданню «AT BROVARY», Volkswagen Polo (таксі UBER) рухався з боку Чернігова, в той час, як Audi A6 повертав з вул. Короленка. Далі відбулось зіткнення, де в більшій мірі постраждав автомобіль таксі та його водій.

 

Три варіанти, чому відбулось зіткнення:

Один з них, порушивши ПДР, продовжив рух на червоне світло світлофору.
Обоє продовжували рух на жовте світло.
Світлофор «заглючив» або зовсім не працював.

Правоохоронцям, водії обох постраждалих транспортних засобів стверджують, що рухались на зелене світло. Хто саме винен в аварії, буде з’ясовувати поліція, задіявши систему відеоспостереження «Безпечне місто».
Відомо, що водія Volkswagen Polo каретою швидкої допомоги доставлено до Броварської клінічної лікарні з незначними травмами. Таксиста врятували подушки безпеки.

«БРОВАРИ Today» називає перехрестя вул. Київської та вул. Короленка «улюбленим» місцем служби таксі «UBER». Воно то і не дивно, адже 24-го серпня 2017 року на цьому перехресті ледь не постраждала ціла сім’я. В аварії фігурував автомобіль служби таксі «UBER».

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed