В Боярській лікарні інтенсивного лікування створено нове реанімаційне відділення, – КОДА

image
21 Травня 2022, 16:15
Поділитися:

21 травня 2022 г. 16:10

Нове реанімаційне відділення на 10 ліжок створено у Боярській лікарні інтенсивного лікування. Відкриття відділення стало можливим завдяки спільній роботі Міністерства охорони здоров’я, волонтерам, Департаменту охорони здоров’я Київської обласної військовій адміністрації (КОДА) та колективу Боярській лікарні.

Про це KВ стало відомо з повідомлення КОДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“За надто короткий час в тяжкий воєнний період вдалося створити та оснастити реанімаційне відділення потужним базовим необхідним обладнанням та витратними матеріалами. В ньому є все для надання кваліфікованої допомоги – міні сервер, комп’ютер, монітор, 10 моніторів пацієнта, стійки для інфузоматів, 10 апаратів ШВЛ. Крім того, в комплекті з обладнанням отримано велику кількість одноразових розхідних матеріалів (контури, маски, зонди, катетери тощо)”, – зазначено у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Окрім цього, як згадали у КОДА, закінчуються поточні ремонтні роботи в лікарні, зовнішні роботи щодо запуску ліфта, встановлений сучасний підйомник як оптимальне вирішення проблеми доступності для усіх пацієнтів та відвідувачів лікарні.

Читайте: У Борисполі відновили роботу фонтану (відео)

Фото: КОДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона